Beste Artiest,

Wil jij optreden voor een miljoenenpubliek? Naamsbekendheid verkrijgen op een van de grootste evenementen die ons land rijk is? Maar wel in een relaxte en unieke sfeer? Dan hopen wij dat jij één van onze artiesten wilt worden tijdens het grootste huiskamerconcert van Nederland!

Grootste gratis evenement van NL

De Nijmeegse Vierdaagse in het grootste gratis evenement van Nederland. Naast de tienduizenden wandelaars die het ieder jaar trekt, stroomt er ook een gigantisch publiek aan feestgangers naar de Nijmeegse binnenstad. En dat is niet zonder reden. Tijdens de Vierdaagsefeesten treden meer dan 2700 artiesten op en is de stad Nijmegen verrijkt met verschillende vormen van amusement en unieke horeca. Daar kan jij onderdeel van uitmaken!

Uniek evenement

Ook tijdens de volgende editie van de Nijmeegse vierdaagse kan je Ramblas Nijmegen weer vinden op de van Schaeck Mathonsingel. Net zoals de bekende Spaanse variant zal de boulevard, die het Centraal Station en de binnenstad van Nijmegen met elkaar verbindt, een drukte van belang worden. In die drukte vind je een ontspannen huiskamersfeer, een plek waar men kan genieten van een lekkere hap, een drankje en (live) muziek.

Concreet: dit is wat we bieden

– Presenteer en promoot jezelf aan een groot publiek
– Een optreden van minimaal een uur, eventueel met support act
– Ga mee in de Vierdaagse PR (online, programmaboekjes, TV Gelderland)
– Je wordt onderdeel van een van de leukste en nieuwste initiatieven van de Nijmeegse Vierdaagse

Ben je erbij of wil je verder praten?

Mail ons  dan: info@ramblasnijmegen.nl