Persbericht 2016

PERSBERICHT

Ramblas presenteert u het grootste huiskamerconcert van Nijmegen!

Een uniek concept waar een open podium, foodtrucks en singer songwriters elkaar ontmoeten.

 

Tijdens de zomerfeesten organiseert Roode Heij Events in samenwerking met De Hemel Nijmegen het evenement “Ramblas”. Ramblas is gelegen op de Van Schaeck Mathonsingel, de verbintenis tussen het Centraal Station en het Keizer Karelplein: een perfecte toegangspoort tot de Vierdaagse Feesten.

In de drukte rondom de Nijmeegse Vierdaagse is Ramblas door de ontspannen huiskamersfeer een fijn rustpunt voor zowel feestvierders als wandelaars. Gedurende de week zullen verschillende singer songwriters optreden in ‘de huiskamer’. In deze intieme huiskamer is er de gelegenheid om even uit te rusten op een van de zitbanken of relaxte stoelen. Onder het genot van een lekker drankje kunt u zowel aankomend Nijmeegs talent als nationaal gevestigde artiesten aanschouwen.

Naast de huiskamerconcerten zijn ook eten, drinken, ambacht en cultuur vertegenwoordigd. Bij verschillende culinaire foodtrucks is er voor ieder wat wils. Kortom: laat je dit jaar verrassen door Ramblas tijdens de 100e editie van de vierdaagse in Nijmegen!

 

 

Noot voor de redactie

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met Roode Heij Events via info (a) ramblasnijmegen.nl